Deel deze pagina op...

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed
Afdrukken E-mail

Wij zijn Debbie en Erwin

Wij hebben altijd al een passie voor dieren gehad en dan met name voor honden. Zelf hebben wij er dan ook 2. Thomas de bastaard van 15 en Kenny de geadopteerde kruising husky windhond van 11 uit Spanje.

Zelfs zijn wij altijd sportief bezig met onze viervoeters. Dagelijks zijn wij in het bos te vinden om met de honden hard te lopen, te fietsen of voor een heerlijke ontspannen wandeling. Onze liefde voor honden begon al in onze jongere jaren. Gefascineerd door wolven zijn we begonnen met alles te lezen over deze geweldige roedel dieren. De hond heeft gelukkig nog alle gedrag codes van de wolf onthouden en is daarom goed te begrijpen. De ervaring en kennis met honden hebben wij opgedaan met literatuur en het heropvoeden van zwerfhonden uit Spanje en Portugal. Uw hond zal daarom in goede handen zijn bij HotDogs. Wij hebben nu dan ook van onze favoriete bezigheid ons werk gemaakt. 
Zoekwoorden: hondenuitlaatservice, hondenliefhebber, honden uitlaatservice, honden uitlaat service, opvang, hondenpension, hondenopvang, hondenuitlaatdienst,dogwalking, honden uitlaatdienst, uitlaten, wandelen, apeldoorn, hotdogs uitlaatservice, steppen met je hond